Select Page

Control d’accessos

Seguretat en l’accés a les teves instal·lacions

Qui pot accedir a les teves instal·lacions?

Per al control d’accés, la biometria és l’única solució que et garanteix al 100% que els accessos són usats per les persones autoritzades a això. A més, per a complir la Llei de Protecció de Dades, la tecnologia dels nostres sistemes compleixen els requisits tècnics demandat i, a més, els nostres experts li indiquen com dur a terme la implantació per a complir amb aquesta normativa.
  • Reconeixement facial
  • Targetes de proximitat
  • Empremta dactilar
  • PIN Numèric
control de accesos

Centralització d'accessos

control de accesos 2

Controla tots els accessos a la teva empresa des d’una única aplicació, encara que tenguis diversos edificis o delegacions. Assigna permisos als usuaris a través d’internet.

Control d'accessos des de App

control de accesos 3

Controla l’obertura de les teves portes des del teu telèfon i usa’l com a “clau” per a accedir a les instal·lacions, bé a través de la connexió Bluetooth o bé a través de NFC.

Informes detallats personalitzables

control de accesos 4

Informes amb els registres d’esdeveniment, informació del sistema, notificacions i alarmes. Informació a temps real sobre esdeveniments, estat de portes i l’historial d’alertes.

Integració amb programari de tercers

control de accesos 5

La API de serveis web crea un entorn d’integració senzilla amb aplicacions de tercers, permetent combinar les dades i resultats amb dades d’altres fonts com CRM o ERPs

Necessites més seguretat?

Demana’ns un pressupost ara!

Telefona’ns al 871 85 06 01 o escriu-nos usant el següent formulari

11 + 9 =

Enviar
Pixels Informatica
Hola!
En què podem ajudar-te?