Gestió de xarxes socials

Gestionam les xarxes socials amb l’objectiu d’aconseguir la màxima visibilitat i incrementar la reputació

IMPULSAM EL TEU NEGOCI

Aprofita l’autèntic potencial de les xarxes socials

 

Les xarxes socials han esdevingut un canal de comunicació imprescindible per qualsevol negoci o entitat. Faciliten la interacció amb els clients i permeten, com mai abans, donar a conèixer els teus productes i serveis amb un abast infinit.

Elaboram una estratègia de comunicació i planificam la seva execució per obtenir resultats mitjançant accions concretes. La nostra meta convertir-nos en la teva veu al món digital!

Alguns dels avantatges del servei de xarxes socials

 

Comunicació professional

Planificam una estratègia de comunicació professional i alhora de proximitat, pròpia d’una PYME.

Creació de contingut

Cream continguts en diferents formats com text, àudio i vídeo destinats a la web. Des de la portada a les seccions internes, així com articles originals per blocs i notícies.

Fidelització i nous clients

Ens centram en dues vies per aconseguir els màxims resultats. En primer lloc fidelitzam els clients actual i en segon cream estratègies per obtenir-ne de nous.

CARACTERÍSTIQUES

Marcam les diferències amb els teus competidors

Planificam i executam les estratègies de comunicació tenint cura cada detall, des de les publicacions, les interaccions amb els seguidors i la monitoratge de les estadístiques.

Z

Auditoria inicial

Revisam i/o cream els teus perfils a les xarxes socials. Presentam una estratègia que inclou la redacció de nou contingut, estudi del públic objectiu i elements multimèdia.

Z

Incrementam la reputació

La reputació del teu negoci és essencial i el planning digital ha d’enfocar-se a incrementar-la. Apostam per diferents eines per aconseguir el millor feedback dels clients a les xarxes socials, Google Bussiness i Tripadvisor.

Z

Fidelització dels clients

Fidelitzam els clients perquè s’identifiquin el més aviat possible amb el teu negoci i formar part de la teva comunitat.

Z

Optimització per SEO

Seguim els estàndards de Google per realitzar el posicionament SEO dels continguts destinats a la web i xarxes socials.

Z

Personalitzat i a mida

Comptam amb diversos plans per adaptar-nos a les necessitats de cada client. A més, també som flexibles per oferir plans totalment a mida.

Z

Servei integral

Oferim un servei integral de gestió de xarxes socials. A banda del planning d’actuació, també gestionam les interaccions amb els clients, missatges privats, seguiments de hashtags…

Z

Email màrqueting

Email màrqueting s’ha convertit en una de les eines essencials del màrqueting digital. Estudiam la teva BBDD per llançar newsletters de forma periòdica.

Z

Facebook i Instagram ads

Els anuncis a Facebook i Instagram són tendència i presenten una ràtio d’inversió-retorn molt superior a altres plataformes.

Demana el teu pressupost ara

I aconsegueix l’ALLOTJAMENT PREMIUM GRATIS FINS FINALS D’ANY!

13 + 5 =

Darrers projectes web

A continuació pots veure alguns dels últims projectes en els que hem estat treballant

Enviar
Hola!
En què podem ajudar-te?