Skip to main content

Reparació ordinadors i portàtils

Experts en la reparació d’ordinadors i portàtils dels principals fabricants com HP, Lenovo, Asus, Dynabook, Samsung, LG, MSI, Acer i molts més.
A Pixels Informàtica som experts en la reparació d’ordinadors de sobretaula i portàtils al millor preu. El nostre servei tècnic també té experiència en el diagnòstic i reparació d’altres dispositius domèstics i professionals com impressores, tablets, servidors i NAS. Si estàs preocupant pel rendiment del teu ordinador o simplement ha deixat d’arrancar crida’ns o escriu-nos mitjançant el següent formulari per assessorar-te sense compromís.

Crida’ns al 871 85 06 01

Els nostres tècnics et guiaran telefònicament per a solucionar el problema

Baixar Anydesk

Més de 10 anys d’experiència

Per què confiar en nosaltres? Ens avalen més de 10 anys d’experiència oferint un servei de qualitat i eficaç en averies de hardware i software. La nostra prioritat és sempre oferir una solució adequada i personalitzada amb tarifes competitives. Per a la tranquilitat dels nostres clients, totes les nostres intervencions tenen una garantia de 180 dies.

 

Reparam i subtituïm qualsevol component del teu ordinador de sobretaula o portàtil, des de la placa base, disc dur, memòries ram, processadors… com en altres dispostius des d’impressores a tabletes.
Enviar
Pixels Informatica
Hola!
En què podem ajudar-te?