Select Page

Sistemes d’alarma

Sense quotes – Gestió i visió de càmeres a través del mòbil

Gestiona la teva seguretat des del mòbil

Disposam del sistema de seguretat sense fil més premiat a Europa.

Comunicació a través de la Internet de l’empresa/casa i/o a través de xarxa mòbil. Pots posar fins i tot dues targetes SIM per a una seguretat total, funcionant una com a suport de l’altra.

És sense fil, 100% fiable i ràpid en els avisos. Respon només a perills reals, sense falses alarmes. Si alguna cosa succeeix, et notifica instantàniament al mòbil, des del qual podràs connectar-te a les teves càmeres de videovigilància, integrades en la mateixa App, per a veure què està succeint.

I no sols és un sistema anti-intrusió: disposem de detectors sense fils de foc, canvis bruscos de temperatura, fum, monòxid de carboni i inundació. I per descomptat, els habituals detectors de moviment, detectors d’obertura de portes i finestres i botons d’avís de robatori. Aquest botó de pànic també es pot prémer virtualment des de l’App.

alarma con cámaras

Centralització d'accessos

alarma con cámaras 2

Connecta dispositius a una distància de fins a 2000 metres. Xifra les dades en cada pas amb un algorisme de xifratge de clau flotant. Detecta intents d’inhibició.

Controla electrodomèstics des de l'App

alarma con cámaras 4

Encén electrodomèstics abans d’arribar a casa. L’endoll intel·ligent no requereix instal·lació. Encén des de l’App l’electrodomèstic connectat amb una pulsació.

Especial per a punts de venda

alarma con cámaras 6

Al usar detectors sense fils per a la seva instal·lació: no hi ha necessitat de cablejat i si a posteriori hi ha canvis interns, és fàcil moure’ls a un altre lloc. 100% estètics, en blanc o negre.

Visualitza les càmeres des de l'App

alarma con cámaras 7

Monitoritza la teva llar en Full HD. Quan arribi una alerta i desitgis assegurar-te que tot estigui en ordre, tan sols obre l’aplicació mòbil i connecta’t amb les teves càmeres.

Necessites més seguretat?

Demana’ns un pressupost ara!

Crida’ns al 871 85 06 01 o escriu-nos usant el següent formulari

11 + 1 =

Obrir xat
Hola!
En què podem ajudar-te?