Disseny web a mida

Dissenyam webs modernes i atractives que t’ajuden a mostrar la millor imatge del teu negoci

TOT EL QUE NECESSITES

Disseny de pàgines web atractives i efectives que enamoraran als teus clients

La teva pàgina web és el primer punt de contacte amb molts dels teus clients. Te jutjaran en funció de la imatge que transmetis. Per donar una primera bona impressió és molt important tenir un disseny web atractiu i ben acabat que transmeti la millor imatge de la teva empresa.

Els nostres dissenys de pàgines web captiven als usuaris des del primer moment. Dissenyam les pàgines web amb aquesta premissa en ment. Són pàgines web clares, modernes, atractives i efectives que t’ajudaran a donar la millor imatge de la teva empresa, aconseguir nous clients i fidelitzar els que ja tens.

Alguns dels avantatges de les nostres pàgines web

Disseny web personalitzat

Tots els nostres dissenys de pàgines web estan personalitzats a les necessitats dels nostres clients.

Pàgines autogestionables

Utilitzam WordPress com a gestor de continguts perquè puguis afegir, editar i eliminar el contingut de la teva pàgina web fàcilment.

Adaptades a mòbils i SEO optimitzades

Totes les nostres pàgines estan adaptades a mòbils i tablets i tenen el codi optimitzat per SEO seguint els estàndards de Google.

CARACTERÍSTIQUES

Pàgines web autogestionables i plenes de funcionalitats

Dissenyam i desenvolupem pàgines web autogestionables perquè pots modificar el contingut tu mateix i plenes de funcionalitats.

Z

Disseny web personalitzat

Tots els nostres disseny de pàgines web són únics i estan adaptats a les necessitats de cada client.

Z

Contingut autogestionable

Desenvolupam les pàgines web utilitzant WordPress perquè puguis afegir, editar i eliminar el contingut tu mateix.

Z

Adaptades a mòbils i tablets

La teva web s’adaptarà automàticament a mòbils i tablets perquè no perdis cap client que es connecti des de dispositius mòbils.

Z

Optimitzada per SEO

Seguim els estàndards de Google per realitzar el posicionament SEO de les pàgines web i que aconsegueixis aparèixer en les primeres posicions de Google.

Z

Suport per a diversos idiomes

Vols diversos idiomes a la teva nova web? Cap problema. Podràs tenir tants idiomes com vulguis. A més, si vols, ens podem encarregar de les traduccions.

Z

Integració amb xarxes socials

Tens xarxes socials i vols mostrar-les en la teva nova web? Tranquil, posarem accessos a les teves xarxes socials i, si vols, fins a podem mostrar el contingut directament.

Z

Formulari de contacte i Google Maps

Totes les nostres pàgines web inclouen formularis de contacte i Google Maps perquè els teus clients contactin i et localitzin fàcilment.

Z

Avisos legals i de cookies

La teva web complirà amb la RGPD, la nova llei de protecció de dades.

Z

Ràpides i segures

Les nostres pàgines web carreguen súper ràpid per no fer esperar als usuaris i compleixen amb totes les normes de seguretat.

Z

Entrega en menys de 10 dies

Dissenyam i desenvolupam les pàgines web seguint un mètode increïblement àgil i senzill perfeccionat al llarg de més de 10 anys d’experiència.

Z

Formació inclosa!

Quan acabam el disseny i desenvolupament web, et fem una formació per ensenyar-te a afegir, editar i eliminar el contingut fàcilment.

Demana el teu pressupost ara

I aconsegueix l’ALLOTJAMENT PREMIUM GRATIS FINS FINALS D’ANY!

14 + 13 =

Darrers projectes web

A continuació pots veure alguns dels últims projectes en els que hem estat treballant

PREGUNTES FREQÜENTS

Respostes a preguntes que, probablement, t’estàs fent.

QUANT TARDAU A FER UNA PÀGINA WEB?

Normalment tardam menys de 10 dies (depenent de l’volum de càrrega i complexitat del projecte). Al llarg de més de 10 anys d’experiència, hem desenvolupat un procés increïblement àgil i senzill que ens permet dissenyar i desenvolupar pàgines web i botigues online d’altíssima qualitat en molt poc temps
.

QUAN VALEN APROXIMADAMENT LES VOSTRES PÀGINES WEB?

Cada pàgina web és un món pel que no et podem donar un preu aproximat, però si et podem dir que tenim solucions a partir de 499€ + IVA.

TAMBÉ FEIS TENDES ONLINE?

Si. Dissenyam i desenvolupam tendes online plenes de funcionalitats que et permetran començar a vendre en molt poc temps.

OFERIU TAMBÉ SERVEIS DE POSICIONAMENT WEB?

Si. Aquests són alguns dels serveis de Posicionament web que oferim:

  • Posicionament SEO per a que apareguis en les primeres posicions de Google.
  • Google AdWords per a anunciar-te a Google profesionalment
  • Remarketing per a mostrar anuncis de publicitat a altres pàgines web i portals molt importants visitats pels teus usuaris.
  • Anuncis de Facebook i Instagram que consegueixin dur a molts d’usuaris a la teva pàgina web.

Nota: només oferim aquests serveis damunt pàgines web o tendes online dissenyades i desenvolupades per Píxels Informàtica.

OFERIU TAMBÉ SERVEIS DE MANTENIMENT WEB?

Sí. Si els nostres clients ho desitgen, podem encarregar-nos del manteniment tècnic i / o de contingut perquè ells només s’hagin de preocupar del dia a dia del seu negoci.

Enviar
Hola!
En què podem ajudar-te?