Skip to main content

Servei tècnic Apple

Servei tècnic d’ordinadors, portàtils i altres dispositius d’Apple. Reparam qualsevol equip informàtic com els iMac, Mac Pro, Macbook, Macbook Pro i Macbook Air.
A Pixels Informàtica som especialistes en el diagnòstic i reparació d’ordinadors d’Apple. El nostre servei tècnic té experiència demostrable en dispositius macOS i iOS. Reparam qualsevol averia o substituïm components d’Apple amb total garantia i seguretat. Has d’actualitzar el teu sistema operatiu o simplement ha deixat d’arrancar? Crida’ns o escriu-nos mitjançant el següent formulari per assessorar-te sense compromís.

Crida’ns al 871 85 06 01

Els nostres tècnics et guiaran telefònicament per a solucionar el problema

Baixar Anydesk

Reparació ordinadors i portàtils

Experts en macOS i iOS

Per què confiar en nosaltres? Ens avalen més de 10 anys d’experiència oferint un servei de qualitat i eficaç en averies d’ordinadors d’Apple. La nostra prioritat és sempre oferir una solució adequada i personalitzada amb tarifes competitives. Per a la tranquilitat dels nostres clients, totes les nostres intervencions tenen una garantia de 180 dies.

 

Reparam i subtituïm qualsevol component del teu ordinador d’Apple, des de la placa base, disc dur, memòries ram, processadors… com en altres dispostius des d’impressores a tabletes.
Enviar
Pixels Informatica
Hola!
En què podem ajudar-te?