Select Page

Control de presència

Fitxatge d’empleats i control horari

Els teus empleats compleixen els horaris?

Per al control de presència, la biometria és l’única solució que et garanteix al 100% que no hi ha frau en els fitxatges. La biometria no és només l’empremta dactilar: el sistema més segur per al fitxatge d’empleats és el reconeixement facial que a més de mantenir la distància ens permet mesurar la temperatura corporal de l’empleat o del visitant si disposem dels lectors adequats.

A més els nostres sistemes compleixen la LOPD i el RGPD a nivell tècnic i assessorem els departaments de Recursos Humans dels nostres clients perquè la posada en marxa i la gestió del sistema s’adapti a la normativa vigent.

  • Reconeixement facial
  • Targetes de proximitat
  • Empremta dactilar
  • PIN Numèric
control de presencia 2

Fitxatge des del mòbil o via web

control de presencia 3

Fitxatge des d’una App o des d’una web, des d’on es poden sol·licitar diferents permisos. El programari de Windows gestiona tant els fitxatges en línia com els de terminals.

Gestió d'empleats - horaris i torns

control de presencia 4

Registra la jornada del treballador per a poder informar-lo periòdicament dels fitxatges d’entrada i sortida, pauses, hores extraordinàries i resums de registre diari.

Configuració flexible

control de presencia 5

Diferents tipus d’hores per a calcular nòmines: treball normal, hores extra, vacances i pauses en el treball. Configuració de torns fixos, flexibles o lliure. Informes en CSV o PDF.

Integració amb software de tercers

Control de presencia

Les API i les SDK proporcionen les eines necessàries per a controlar els terminals i els usuaris, necessàries per a la integració en els programes de terceres companyies.

Necessites més seguretat?

Demana’ns un pressupost ara!

Crida’ns al 871 85 06 01 o escriu-nos usant el següent formulari

9 + 2 =

Enviar
Pixels Informatica
Hola!
En què podem ajudar-te?