Skip to main content

Control de presència

Fitxatge d’empleats i control horari

Els teus empleats compleixen els horaris?

Per al control de presència, la biometria és l’única solució que et garanteix al 100% que no hi ha frau en els fitxatges. La biometria no és només l’empremta dactilar: el sistema més segur per al fitxatge d’empleats és el reconeixement facial que a més de mantenir la distància ens permet mesurar la temperatura corporal de l’empleat o del visitant si disposem dels lectors adequats.

A més els nostres sistemes compleixen la LOPD i el RGPD a nivell tècnic i assessorem els departaments de Recursos Humans dels nostres clients perquè la posada en marxa i la gestió del sistema s’adapti a la normativa vigent.

Reconeixement facial

Targetes de proximitat

Empremta dactilar

PIN numèric

Principals avantatges

Fitxatge via mòbil o web

Fitxatge des d’una App o des d’una web, des d’on es poden sol·licitar diferents permisos. El programari de Windows gestiona tant els fitxatges en línia com els de terminals.

Gestió integral

Registra la jornada del treballador per a poder informar-lo periòdicament dels fitxatges d’entrada i sortida, pauses, hores extraordinàries i resums de registre diari.

Configuració flexible

Diferents tipus d’hores per a calcular nòmines: treball normal, hores extra, vacances i pauses en el treball. Configuració de torns fixos, flexibles o lliure. Informes en CSV o PDF.

Fàcil integració

Les API i les SDK proporcionen les eines necessàries per a controlar els terminals i els usuaris, necessàries per a la integració en els programes de terceres companyies.

Enviar
Pixels Informatica
Hola!
En què podem ajudar-te?